The Wolverine – som Baby-Bio i 3D

Filmanmeldelse


Wolverine – den ensomme mutant med metalkløer og helende kraft

For en lille uge siden var jeg i Baby-Bio for første gang med min storesøster, Anita, og min søde lille niece på 4½ måned. Vi var inde og se “The Wolverine” i Hadsten Bio – og det kan helt klart godt anbefales, at man tager ud af storbyen for at tage i Baby-Bio – for når man kun er fire voksne og to små børn inde for at se en film, så må det siges, man har god plads! 🙂

Kort om “The Wolverine”
Skuespilleren Hugh Jackman ER og bliver Wolverine – det er kun ham, der har spillet rollen som mutanten og x-manden “The Wolverine” – og jeg må sige, han gør det super godt.
Wolverine er kendt for sine metalkløer og det, at han kan hele sig selv. Han er i princippet udødelig – hvilket ikke altid er lige fedt! Dem, han elsker, dør omkring ham – imens han lever videre… I denne film har denne kendsgerning taget hårdt på mutanten – og han føler, han er nødt til at løbe væk fra det hele…

Den nu følelsesmæssigt sårbare Wolverine ender i Japan og møder en fra fortiden, der kan og gerne vil overtage hans helende kraft – men skal han tage imod dette tilbud? Der er naturligvis masser af plads til kampscener med samurai-sværd og ikke mindst robotter, når Wolverine skal kæmpe med både de indre og ydre dæmoner i denne svære beslutning.

“The Wolverine” får 4 ud af 6 biografsæder
Generelt synes jeg, “The Wolverine” er en helt okay film – dog synes jeg ikke, at historien er så opsigtsvækkende igen – måske kan dette forklares med, at Wolverine er et spin-off af X-men..? Trods dette er man godt underholdt – og det trækker helt klart opad, at filmen både kan ses af kvinder, mænd og til dels børn (min lille niece synes i hvert fald det var MEGET spændende! ;))

Et lille fif – bliv siddende under rulleteksterne!
Hvis du skal ind og se “The Wolverine”, så skal du endelig blive siddende til rulleteksterne har kørt i et stykke tid – der kommer nemlig en optakt til en ny X-men-film – så gå endelig ikke glip af denne sidste scene, hvis den film kunne have dine interesse!

4biografsaeder