De urørlige – et usædvanligt venskab, hvor modsætninger mødes!

Filmanmeldelse


Her kommer Driss slæbende med Phillipe

“De urørlige” er bare en fantastisk film – jeg er glad for, jeg endelig fik den set! 🙂
Jeg var i Biocity, Århus, i går aftes med mine forældre – det kan forresten stærkt anbefales at tage i biffen en søndag aften – på dette tidspunkt er der i hvert fald ikke mange, der kan forstyrre din biograf-oplevelse. 😉

Den franske film “De urørlige” er baseret på virkelige hændelser: Vi møder mangemillionæren Phillipe, der er blevet lam fra livet og ned efter en paraglide-ulykke, og derfor har han brug for hjælp 24 timer i døgnet. Phillipe skal have en ny personlig hjælper – og dette bliver selvfølgelig Driss, der modvilligt har søgt jobbet og bare havde regnet med det vanlige “nej” (som jeg for tiden virkelig kan nikke genkendende til!). Driss bliver valgt, fordi han er sarkastisk og ikke føler den medlidenhed, som de fleste andre ville føle, når de ser Phillipe i hans kørestol.

6biografsaeder

De to vidt forskellige mænd udvikler et utroligt venskab – både Phillipe og Driss prøver og gør ting, de normalt aldrig ville – og igennem disse situationer ændrer deres syn på verden sig. At se deres forandring igennem filmen er fantastisk og ikke mindst morsom. 😉 Blandt andet derfor er jeg simpelthen nødt til at give “De urørlige” hele 6 ud af 6 biografsæder. Mine varmeste anbefalinger er hermed givet videre!